onsdag 10 februari 2010

proud

Igår var jag och Cindy hos Jessi hela dan. Det vart en relativt tyst dag, Cindy kunde nämligen inte få ur sig några ord, det hon fick ur sig var snarare ett hest väsen. Stackarn, och på kvällen blev hon skållhet av febern. Men idag var hon bättre som tur var. Sov nästan hela eftermiddagen, vaknade som vanligt några gånger då jag var alldeles svettig efter mina drömmar. Jag har börjat gråta för ingenting...igen, antagligen Någonting men inget jag kommer på för stunden. Det är någon form av hatkärlek med att gråta, för det mesta vill jag inte kunna känna den känslan. Känslan som jag saknat så länge. Att just kunna känna, bry sig och gråta. Allt har blivit tråkigt... tråkigt, normalt antar jag. Välkommen till världen Joanna. Det går framåt. Sakta men säkert. Och jag är stolt.

måndag 8 februari 2010

Slow

Vaknade sent efter en natt med jobbiga och inte minst sagt konstiga drömmar. Skulle egentligen till arbetsförmedlingen, men jag kände ingen ork, ville bara ligga kvar i sängen och titta in i min gråa vägg. Nyss gick jag upp då jag intalat mig själv att jag inte kan ligga kvar i sängen som ett kolli, gjorde lite kaffe, fick mjuk pepparkaka av André som han gått och köpt, nu gör han potatisgratäng tror jag, medans jag sitter här och inte hjälper till... ups... Jag säger- Pms? André säger- Kvinnor!

söndag 7 februari 2010

...my nightmare

En period av sömnlöshet har funnit mig. Ligger och vrider mig fram och tillbaka, utan täcke, med täcke, på med tvn, av med tvn... Har haft mardrömmar när jag väl sover ett bra tag, jag funderar över vilket som är bäst... Inte haft problem med att just somna på länge. Mina drömmar handlar alltid om samma sak, inte samma film, men samma genre. Kom på att det finns folk som tror man kan läsa drömmarna. Jag kan tro på det till en viss del. JAGAD: Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig. Om du jagar så kommer du att möta motgångar. Jag blir alltid jagad, ofta i form av laburinter, i mörker. Inre stress har jag haft länge, man kan ju tycka det är konstigt att vara stressad när man inte har något jobb, eller skola att gå till...men som ja tycker blir man bara mer o mer stressad ju längre tid det går när man inte aktiverar sig med något. ILSKA: en dröm om ilska betyder att du kommer att klara av det du vill bara du kämpar för det. I allmänhet kan sägas att den person du är arg på i drömmen egentligen är den person som du har bäst kontakt med och är den som du vill hjälpa mest. Jag har svårt att bli riktigt arg, blir mer ledsen och drar mig undan.. men på senaste har ja kunnat visa och fått utlopp för min ilska och det är faktiskt riktigt skönt. TÄNDER: Om du har lösa tänder eller om du tappar dem betyder det kommande förändringar. Riktigt verkliga drömmar, om och om igen, tänderna spyr ut från munnen. Riktigt obehagligt!