torsdag 26 augusti 2010

day4

Som lite variation i vardagen på Lernia gjorde jag en paus i tavel produktionen till att pressa tryck på mina kläder.. va faktiskt skoj, lite pilligt, men att se resultatet som blev nice va kul.. Imorgon tar jag med mig en påse kläder o ska trycka lite på. Vad det blir för tryck märks imorgon..:)
Idag har vart en dag med att fixa med papper. Det ända jag har kvar nu är att gå till försäkringskassan, (inte en minut innan de stängde-som idag) och lämna lite mammadagar jag hade kvar till Hannes. Och lämna lite papper till soc får jag inte glömma(!)...
Jag tänkte på det idag när jag hade möte på soc. Jag kunde hänga med i hela konversationen utan att jag blir trött och slutar lyssna och faktiskt förstod det mesta hon sa.. hehe, låter ju helt normalt och lätt, men nu märker jag hur skönt det var att känna sig "med" och inte virrig och slarvig som alltid annars jag känner mig och uppfattas. Var hos tandläkaren idag oxå.. fick min sexiga bettskena..väldans sexigt..:P Förhoppningsvis avtar min huvudvärk snart..