torsdag 14 juni 2012

masspsykos

Borde jag bli rädd för mig själv när jag kommer på att jag har läst om historia och olika religioner i timmar...och sekter..svårt att inte komma in på sekter efter de 2 förstnämnda ämnena... Frivilligt!?  De mest avskyddaste ämnena i skolan..Sekter läste jag iuförsig inget om i skolan vad jag minns, och det har väl alltid varit lite mer intressant än historia och religion..men samtidigt lika obehagligt.


Känner av avtrappningen av medicinen..(yrsel, domningar, sömnproblem, upprördhet, ångest, huvudvärk, illamående, kräkningar och skakningar) ? men inte lika påtagligt som jag känt förut..hoppas det lägger sig och jag kan vara utan den här gången.


onsdag 13 juni 2012


Iimpulsen tog över då Sandra frågade om jag ville komma över i lördags...åkte dit sedan vidare till Citybowl. Det var jättetrevligt! Längesedan jag hängde med henne.
Har inte ätit mina setralin på ett tag nu då jag glömt bort att förnya receptet i tid..igen! Och nu har det gått en tid då jag funderar på om jag ska försöka vara utan igen... Försökt förra året..men gick inte så bra. Vore skönt att slippa dem men om jag märker mer att jag blir sämre får jag helt enkelt börja igen. Sånt som märks.. Som det mesta.