onsdag 21 mars 2012

Okej..den där nyttiga tanken som kommer och verkligen känns på riktigt varje gång..nu..NU..händer det..NU ska jag bli nyttig..lixom.. kommer lika lätt som försvinner :P.jaja.. nästa vecka.. DÅ! ;) 
Haft en bra vecka hittills..men känns som jag har lite att göra tills den blir Ännu bättre..!
Pms veckan över och skönt är det..svullen och finnig dock,..men glad ändå! Känns så fruktansvärt(?) bra att fått bättre kontakt med gamla vänner och bekanta igen efter lång tid pga olika anledningar.. är bara så nöjd att jag har det så bra än många andra i samma situation.
Ikväll kom Hanne över och bjöd på vin! ÅH denna där donnan.. underbar. helt klart en vän för livet...att känna så..känns härligt,man kan ju aldrig veta men det är nuet som spelar roll, och det känns underbart! Att kunna visa att man är tex..glad, dampig, nere,ledsen,uttråkad,rastlös,förvirrad,lat..Mm!.. - kunna och våga visa allt utan att hålla inne något är bara ett tecken på att jag mår bra och trivs med sällskapet jag är med!

Hade intimprat med dotter imorse. Det "första" ordentliga ingående samtal om hur barn blir till.. det var bara roligt att prata med henne..höra hennes tankar och funderingar..och mycket kommer komma inom en snar framtid,och i framtiden framöver... och då finns jag/pappan där.. naturligt,normalt och inget att skämmas över utan hon ska kunna komma till oss vad det än är.. Vilket jag tänker och känner att jag själv aldrig har haft med min familj/föräldrar när jag var liten..visst,man fick lära sig i skolan..men hur mycket "måste" man lära sig..? Hur mycket vet/lär man sig naturligt...? Det är mycket som man kommer att tänka på de första åren hur man själv var och lärde,tänkte/funderade över.. Och här skulle jag kunna skriva hur mycket som helst om många olika situationer,funderingar.. men pga attklockan drar sig mot midnatt och att min space tangentinte fungerar somden ska (och lite lathet) skippar jagdet.. och säger... over..and..out to..night..

måndag 19 mars 2012

Ny vecka, nya tag! Slut på detta slappande och onyttigheterna det drar med sig.. (säger hon som åt kladdkaka och ostbågar i sängen klockan fem imorse) Men NU..från och med NU... ;) Och vad är det med detta schizoväder? Kan det bestämma sig, varmt härligt och klart..andra sekunden- regn åska och kyla... (säger hon..som känner igen sig i detta beteende)...