onsdag 22 juni 2011

Insomnia

Ingen ro att somna denna natt heller. Tankar snurrar runt, saker som måste göras, och det är en hel del. Även om jag vet om det och försöker att ta en sak i taget är mitt undermedvetna stressat och får mig inte att känna ro. Känner pressen, samt dåligt samvete när orken och förmågan inte klarar ta tag i saker.
Idag sov jag inte bort hela dagen som igår iaf, gick upp runt tre, gick ut på promenad till klockan sju. Mejlade och ringde nödvändiga samtal. Betalat det ja kan betala. Ekonomi, när ska man känna att den är stabil. Jag vill verkligen jobba. 

Jag måste försöka ta tag ännu mer, försöka se något sätt att komma mer framåt. Tråkiga är att många inte förstår hur det är att inte klara av saker som är självklara för en annan. Pga flera olika saker som går ihop med varandra. Det är så lätt att tänka i fel banor och känna sig sämre än andra vissa stunder, men jag vet innerst inne att jag gör det jag kan och behöver inte skämmas.

Jag har saknat Cindy varje dag denna vecka. Annars kan man känna att det kan vara skönt att bara sova ut, fixa allt hemma som man inte vill göra när hon är här, mm... men nu hade bara varit skönt med Mamma och Cindy mys.
Vill träffa min brors dotter med, har blivit alldeles för lite känner jag. Och ändå är det inte långt ifrån de bor. Måste se till att det blir av snart. Saker man vill göra, måsten man måste göra.. inte så konstigt att man inte kan sova om nätterna kanske.