torsdag 30 augusti 2012

gtbg

Veckan nere i Göteborg gick jättebra. Ville verkligen inte åka hem igen..började som vanligt tjuta då jag kramade hejdå till Jenny..Vi har gjort och sett mycket men också haft en lugn och avkopplande tid ihop. Många nya intryck för Cindy. Åka på semester, tåg, spårvagn, stor stad, massor folk..intryck konstant överallt..
Vi gick på fel tåg i Hallsberg... när jag sa det till Jenny sa hon att om det hade varit någon annan hade hon inte trott på det..utan sett det som ett skämt..men eftersom hon känner mig skrattade hon bara och sa att det var en sån typisk joannagrej, virrpanna.. meeenmen..inte mer om det.. Vi kom fram till slut-huvudsaken!:)  Tanken var att åka till Liseberg på tisdagen men upptäckte att de endast har öppet torsdag fredag lördag ...och kanske söndag.. (såg dock stängt ut på söndagen) iaf.. så gick vi på Universeum ist på tisdagen. Det var jätteintressant för allihop. Rekommenderas verkligen!
Var på förlikningen ang rättegången på torsdagen.. inte mycket och skriva om det känner jag.. Inte så roande för Cindy så för att gottgöra det åkte vi till Leklandet, galet stort!!
Björn kom ner på fredagen och vi bestämde att vi var kvar lite längre..På fredagen var vi på Liseberg..tråkigt nog började det ösregna senare på kvällen.. men jag tror nog Cindy hade roligt ändå. Skulle kunna skriva massor om veckan och allt vi gjort..men det orkas inte..

jag och casper