lördag 26 juni 2010

b

Trodde aldrig att jag skulle lägga upp kläder som jag köpt/ska köpa.. ( o andra sidan trodde jag heller aldrig att jag skulle börja blogga) jajja, here it goes.. Jag har beställt dessa byxor. <3 me like.. Ska/Har beställt fler kläder från tjejen som syr dem,denna väst som hon har gjort men ska göra lite ändringar, den kommer nästa månad.. måste vänta.. när man går på soc är man inte rik... men något ska jag unna mig varje månad från henne. något liknande kommer sen^^
Denna vecka har vart ganska tuff. Både jag och Cindy har vart förkylda, sjuka och mycket sjuka i omgångar.. Och att vara mamma när man är i en neråt period är mer än tufft. Jag har fått tillbaka vissa delar som jag inte tycker om sen jag slutade med alla dumheter. Jag kände- ingenting -förvisso, och det var en sak jag ville skulle ändra, jag har alltid varit en väldigt känslig person och min kropp verkar va så att antingen känner jag inget, eller så känner jag jobbigt mycket. Men jag får helt enkelt acceptera att jag inte är den där okänsliga o kalla typen, som man helst vill vara ibland för att inte bli ledsen. Snart fyller vi år, Cindy och ja:) Cindy ska få en cykel av sin mamma o pappa:) En rosa liten sak från maxi. En 12 tummare. Hon kommer bli sååå glad, hon har tjatat om en cykel länge nu:) Ska bli så roligt att se hennes reaktion när hon får den!
ps. allt man tänker behövs inte skrivas ner, absolut inte om det kan såra, även om det är personer man inte tycker om.. vissa saker ska man hålla sig för sig själv. pik.