torsdag 26 april 2012

here we go again...



onsdag 25 april 2012

Mestadels hemma och bara tar det lugnt.


söndag 22 april 2012

Åkte hem till skogen. När man inte känner sig tillfreds, i kroppen eller allmänt psykiskt är det skönt att kunna åka Hem. Avslappnande, fridfullt och man får chans att bara vara, rensa tankarna..och ladda om batterierna om så behövs. Även om jag endast tillbringade ett dygn där denna gång så känns det nu så mycket lättare.


Senaste tiden har varit osäkert på något vis. En viss kontroll fattades..vilken dag är det, vad är planeringen,? vardagssysslorna och rutiner strulade. Mina tankar stängdes av på något sett.. Som jag såg på mig själv utifrån min egen kropp uppifrån.... haha flummigt det där lät insåg jag nu...har aldrig varit bra på att förklara mig och varför börja nu?:) Ibland ser jag mig själv som enkel.. men ibland som den komplicerade personen som finns..den där komplicerade delen beror nog mycket på att jag känner mig osäker och låg.. funderar, analyserar saker och ting...ibland så pass att jag nog blir paranoid i vissa lägen. Men när jag tar tag i mig själv, känner mig som Joanna och mår bra är jag nog ganska enkel trotts allt.. Självförtroende och självkänslan styr mer än vad man tror. Och att mitt mående kommer i perioder då det liknar bergochdalbanor kan göra mig så trött men samtidigt när jag är i fokus bara lugn och ler åt mig själv.


Idag har det vart kalas i Mjölby för lilla Amanda! Ett år redan! Ser stora framsteg för varje gång! Kan känna dåligt samvete att jag inte träffar dem så ofta som jag kan.. eftersom viljan finns och tiden..
Saknar Jenny jättemycket. Vi pratar varje dag,eller skriver iaf varje dag... jag har planer på att ta med Cindy ner och gå på Liseberg och umgås med Jenny innan den lilla kommer. Men det betyder planering och sparande. Min ekonomi är ju inte direkt pippis kappsäck och planering är jag inte världsbäst på. Pratade lite om det idag med bror och jag kom fram till att det blir att snåla innan och under vistelsen isf. Men vill verkligen åka ner!


Känslor hit och dit är det ju alltid nuförtiden. Bra och mindre bra sådana.. Får fokusera på de bra sakerna så gott jag kan och inte gräva ner mig..men det är som alla vet lättare sagt än gjort. Så klyschigt. :)
Imorgon är det pappa vecka igen men får barnvakta min egen dotter tis-ons..:) Hehe! Ska ta vara på tiden att vara själv och göra saker som får mig att må bra veckan som kommer medans mina tankar och tiden får utvisa vad som händer härnäst..