onsdag 30 mars 2011

facts..


Många söker lyckan genom andra. Många söker livet ut efter en partner som kommer tillfredställa deras tomhets känsla och behov. De kanske inte inser att lyckan kommer inifrån sig själva. Ingen kan bära känslan från någon annan.
Vi känner med andra empati sympati medkänsla värme kärlek och delar mycket av oss själva. Många gånger önskar vi lyfta någon annans sorg från hjärtat. Men hur skulle vi kunna göra det när det ligger hos den andra? Vi kan finnas närvarande, vi kan trösta och stötta men vi kan bara hjälpa oss själva att vara starka för den andra. Ingen annan kan göra oss lyckliga, Lyckan är uttryck för den kärlek vi sänder ut .

Vi blir lyckliga för vi älskar andra genom att älska oss själva, När vår egen kärlek ställer krav och villkor gör den likadant på andra. .Vår sårbarhet förnekar vi först hos oss själva sedan nekar vi ge den till andra. Det är nog viktigt att älska sig själv först för vi ska kunna ge den till andra.Vi kan bara ge det som redan har och känner igen hos oss själva.
Älskar vi oss själva tillräckligt mycket behöver vi ingen annan .för det med vår vilja som har valt den och inte för att vi behöver den..