fredag 23 juli 2010

milhouse

Biblioteket idag med André och Cindy. Va mysigt att sitta och läsa för Cindy där, ska ta tag i att gå dit oftare, onsdagar när jag har henne, Bibblan... Jag lånade själv tre böcker om ADHD. När Cindy somna när vi kom hem öppnade jag den första boken. När jag läst högt för André det jag tyckte stämde in på mig och vad jag själv varit med om började jag tjuta. Och då har jag bara kommit till sid 26. Ska ta något att käka sen fortsätta... Så de böckerna plus en jättetjock bok jag fick av Jessi om barnaliv har jag på schemat.. Jag och läsning... får se hur det går..

torsdag 22 juli 2010

concerta

På något sett känner jag av concertan, för jag märker när den går ur kroppen, eftermiddan, kvällen. Mår bättre med den, men jag vill se skillnad, märka den, men jag antar det kommer ta tid, (vill se resultat NU) för att märka skillnad var jag tvungen att ordna upp lite, ha regler för mig själv, mer regelbundenhet. Jag tror att jag kommer må bättre med tiden... Har konstant huvudvärk, mer eller mindre varje dag, värst på natten. Fy vad ont det gör på natten.. jag Tror huvudvärken beror på att jag byter märke på mina antidepp. Kan mycke väl vara så. Cindy fick ett raserianfall igår igen. Höll på i kanske en kvart, men kändes som en timme. Det började med att hon skulle ta på sig för att vi skulle gå ut, men hon vägrade. Hon ville ha klänningen som låg i tvätten, Skrek som en galning och jag satte henne i mitt knä trotts att hon fortsatte skrika, och försökte lugna henne. Medans jag bara höll henne försökte hon sparkas slå med nävarna på mig och till&med bitas.. Jag sa till mig själv, "shit" för jag blev förvånad, är inte van vid såna här raseriutbrott. Hon va kokhet och jag gick runt med henne när hon började lugna sig och så gick vi ut till balkongen... sakta men säkert blev det bättre.. Regnar ute. Men måste ta mig till stan och köpa hårfärg, ser ut som en morot i skallen för tillfället. .. Cindy håller på att ta på sig pippi kläderna hehe.. hon älskar dem. Hon får passa på o använda dem nu när hon kan ha dem..

tisdag 20 juli 2010

Även en dag med huvudvärk och illamående och allmän deppighet känner jag att jag har kunnat ge tålamod och fantasi till min lilla Cindy. Men när katterna gör nåt dumt, dåååå... hehe..Umgåtts med Jenny idag. Imorgon ska jag träffa Felicia och hennes lillgrabb, ska bli trevligt!Hoppas bara att jag inte mår illa imorgon som jag har gjort idag, irriterande illamående är inge vidare kul... Nä, nu ska sovas. Drömmen om att flytta förföljer mig vart jag än går, ligger,står...